Alguns dels autors que van vendre i firmar els seus llibres l'any passat
Alguns dels autors que van vendre i firmar els seus llibres l'any passat | J. Tardós

 

 

El quiosc i llibreria Paper's encapçalarà la celebració de Sant Jordi, prevista per Bellaterra, aquest 2018. Serà a la plaça del Pi on es podrà gaudir de l'ambient característic d'aquesta diada, marcada per la venda i firma de llibres, la literatura i les roses.

 

També imprescindibles, els infants i joves del Grup Escolta Bellaterra (GEB) vendran roses davant l'estació. Com a novetat aquest any, i també des de Paper's, es tirarà endavant un taller de còmic manga, on es faran punts de llibre, dibuixos en directe i hi haurà un mural on hi podrà participar tothom. Tot amb la presència de les artistes locals Sara López i Verónica Monge, dissabte al matí i dilluns, Diada de Sant Jordi, durant tot el dia.

 

Per anar fent boca, des de divendres 20, l'establiment Paper's instal·larà una carpa amb totes les novetats editorials i llibres d'escriptors locals, a la plaça. Serà el mateix dilluns dia 23 quan, la carpa de Paper's i la Unió de Veïns de Bellaterra, acolliran tres autors que visitaran Bellaterra per vendre i firmar els seus llibres, novetats editorials d'enguany. Es tracta de Manuel Trallero, autor de “El Bolso de Mariona Carulla”, Gabriel Martínez amb “El foraster del Congost” i l'autor i instagrammer Víctor Mengual amb “La venganza de las palabras bonitas”.

 

Per una banda, Trallero hi serà de 17 h a 19 h i Martínez i Mengual de 12 h a 16 h. A aquests els acompanyaran Jordi Macarulla i Gustau Folch