[FOTOS] Com es va viure el Sant Jordi a Bellaterra l’any 2016?

by | abr. 20, 2018 | Cultura, Galeries de fotos

Recuperem algunes imatges que ens va deixar la celebració de la Diada de Sant Jordi el 2016 a Bellaterra. Per l’ocasió, la Unió de Veïns de Bellaterra va organitzar un complet programa amb lectures dramatitzades de Llull, Cervantes i Shakespeare. També música, un taller de creació d’un drac i fins i tot un espectacle d’ombres xineses dins una tenda de campanya.

La plaça va estar animada amb el comerç Paper’s, la firma de llibres per autors locals i la venda de roses del Grup Escolta Bellaterra. Al final de la jornada, el grup Tricicle va actuar dins el forn i pastisseria Sorghum, que va acollir el concert a causa de la pluja. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: