[FOTOS] Com es va viure el Sant Jordi a Bellaterra l’any 2016?

by | abr. 20, 2018 | Cultura, Galeries de fotos

Recuperem algunes imatges que ens va deixar la celebració de la Diada de Sant Jordi el 2016 a Bellaterra. Per l’ocasió, la Unió de Veïns de Bellaterra va organitzar un complet programa amb lectures dramatitzades de Llull, Cervantes i Shakespeare. També música, un taller de creació d’un drac i fins i tot un espectacle d’ombres xineses dins una tenda de campanya.

La plaça va estar animada amb el comerç Paper’s, la firma de llibres per autors locals i la venda de roses del Grup Escolta Bellaterra. Al final de la jornada, el grup Tricicle va actuar dins el forn i pastisseria Sorghum, que va acollir el concert a causa de la pluja. 

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: