[FOTOS] Com es va viure el Sant Jordi a Bellaterra l’any 2016?

by | abr. 20, 2018 | Cultura, Galeries de fotos

Recuperem algunes imatges que ens va deixar la celebració de la Diada de Sant Jordi el 2016 a Bellaterra. Per l’ocasió, la Unió de Veïns de Bellaterra va organitzar un complet programa amb lectures dramatitzades de Llull, Cervantes i Shakespeare. També música, un taller de creació d’un drac i fins i tot un espectacle d’ombres xineses dins una tenda de campanya.

La plaça va estar animada amb el comerç Paper’s, la firma de llibres per autors locals i la venda de roses del Grup Escolta Bellaterra. Al final de la jornada, el grup Tricicle va actuar dins el forn i pastisseria Sorghum, que va acollir el concert a causa de la pluja. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: