Imatge de la Coral de Cerdanyola
Imatge de la Coral de Cerdanyola | Cedida

 

 

Tota una temporada preparant les actuacions que i esperant el gran dia. Així es deuen sentir els cantaires de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) quan es troben a les portes de la Trobada anual de Corals que organitzen. Enguany, l'Ateneu serà l'escenari d'un concert que aplegarà tres corals i al voltant d'un centenar de cantaires el dissabte 21 d'abril a les 18 h.

 

Segons explica la presidenta de l'AMCV, Imma Gamo, després d'una edició del 2017 en què van convidar tres agrupacions de fora de Cerdanyola, aquest any han decidit reduir el nombre de corals i apostar pel talent local. Així, en el concert de dissabte es trobaran la Coral Gypsella de Sant Feliu de Guíxols i la Coral Turó de Sant Pau de Bellaterra. A més a més, aquesta trobada de corals serà l'últim gran acte de la temporada per l'AMCV.

 

De West Side Story i Andrew Lloyd Weber a ritmes llatins

 

La varietat de la música que omplirà l'Ateneu el dia 21 d'abril és un dels atractius de la trobada. “No hi ha una temàtica comú, cada coral farà la seva actuació”, explica Gamo. D'aquesta manera, La Coral Turó de Sant Pau ha optat per presentar un medley en primícia i en homenatge al compositor Leonard Bernstein. Els cantaires interpretaran diverses cançons de la seva obra més coneguda: West Side Story.