Comerciants i entitats signen el Sant Jordi bellaterrenc

by | abr. 24, 2018 | Cultura

(d'esquerra a dreta) Jordi Macarulla, Josep Maria Riba, Víctor Montferrer, Gabriel Martínez, Gustau Folch i Manuel Trallero

(d'esquerra a dreta) Jordi Macarulla, Josep Maria Riba, Víctor Montferrer, Gabriel Martínez, Gustau Folch i Manuel Trallero | J. Tardós

 

 

Mira les fotografies de tota la diada

 

Gràcies a la implicació d'alguns comerços i entitats, Bellaterra va viure, un any més, un Sant Jordi d'iniciativa popular impulsat des del món comercial i associatiu. 

 

  

Qui va tenir-ne el protagonisme va ser el quiosc i llibreria Paper's que, a més d'instal·lar un estand amb llibres a la plaça del Pi, va convidar a diferents autors bellaterrencs per vendre i firmar les seves obres. Per la seva banda, la Unió de Veïns, va col·laborar amb la dinamització de la jornada, presentar als escriptors a micròfon obert i entrevistar-los durant la tarda.

 

  

També a la plaça, el Grup Escolta Bellaterra va encarregar-se de l'habitual venda de roses, que va acompanyar, aquest any, amb la venda d'espases de fusta pintades pels seus infants.

 

  

Per Víctor Montferrer, gerent de Paper's, va ser un Sant Jordi “molt bo”, amb degoteig constant de bellaterrencs a la plaça. Va ser, pel quiosc i llibreria, el primer Sant Jordi que va afrontar en dia laborable, ja que les dues últimes edicions van coincidir en dies festius. El taller de manga a càrrec de les artistes locals Sara López i Verónica Monge va ser un èxit i els autors convidats: Manuel Trallero, Gabriel Martínez, Víctor Mengual, Gustau Folch i Jordi Macarulla, van poder explicar les seves obres i fer tertúlia amb tots els assistents.

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: