Els treballadors de la CESPA es manifesten a Cerdanyola per a la descongelació dels sous
Els treballadors de la CESPA es manifesten a Cerdanyola per a la descongelació dels sous | MONICA GARCIA

 

Els treballadors s'han cansat “d'excuse”s. L'empresa CESPA, encarregada de la neteja viària a Bellaterra i també a Cerdanyola del Vallès pertanyent al grup Ferrovial, té els salaris de la plantilla congelats des de fa 5 anys al·legant tenir pèrdues econòmiques quan en realitat, és tot el contrari. 

 

“Prou de mentides” han cridat els treballadors. Els indicadors econòmics assenyalen que s'està sortint de la crisi i les empreses comencen a tenir beneficis però la plantilla s'ha de conformar amb cap pujada de salari. 

 

El resultat ha sigut la convocatòria d'una vaga que durarà del 2 al 10 de maig