La Sala Teatre serà testimoni de l'entrega de premis
La Sala Teatre serà testimoni de l'entrega de premis | campusuab.cat

 

Els Premis Literaris organitzats per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha tingut més èxit que l'any passat. El concurs ha rebut un 65% més d'obres que a l'última convocatòria. Dijous 10 de maig, a les 18 h, se celebrarà l'entrega de premis a l'obra guanyadora de cada modalitat a la Sala Teatre de la UAB (Plaça Cívica). Les obres premiades seran editades pel Servei de Publicacions de la UAB dins la col·lecció d’obres de creació literària 'Gabriel Ferrater'.

 

73 obres opten al XXIII Premi de Poesia 'Miquel Martí i Pol', 46 originals ho fan al XXIV Premi de Novel·la 'Valldaura-Memorial Pere Calders' i 34 textos han estat presentats al IX Premi de Narrativa Breu per a joves 'Caterina Albert'. 

 

A més, Jesús Acebedo pianista i exalumne de la UAB, serà l'encarregat d'amenitzar l'acte, que serà d'accés gratuït i obert a tots els públics.