Arriba un canvi de temps a partir d’aquest cap de setmana

by | abr. 27, 2018 | Méteo

El Camí Verd a l'alçada de Bellaterra

El Camí Verd a l'alçada de Bellaterra | Laia TR

 

 

Temps inestable durant aquest cap de setmana del 28 i 29 d'abril al Vallès Occidental. El meteoròleg Francesc Mauri pronostica que les precipitacions arribaran a partir de dissabte i, s'intensificaran diumenge. Cal afegir que les temperatures descendiran pel canvi de temps. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: