Un tram de la carretera BV-1414 a Bellaterra
Un tram de la carretera BV-1414 a Bellaterra | G. Maps

 

 

L’Entitat Menor Descentralitzada (EMD) de Bellaterra va demanar, durant el ple del 12 d’abril, el traspàs de la carretera BV-1414, que travessa Bellaterra amb diferents noms segons l’altura de la via: carretera de Bellaterra, avinguda del Film, avinguda Josep Maria Marcet, avinguda de Bertomeu

 

Es tracta de la segona vegada que ho demana, malgrat qui ha de fer la petició, en aquest cas, és l’Ajuntament de Cerdanyola. Al consistori se li demana que sol·liciti el traspàs de la via a la Diputació de Barcelona, actual propietària. En aquests moments, l’EMD té marge d’actuació sobre la vorera, però no en la calçada, àrea que correspon a la Diputació. 

 

El cost anual del manteniment d’aquest tram de carretera s’estima que és de 3.000 euros, quantitat que tots els grups polítics del ple de l’EMD van estar a favor d’assumir. 

 

Durant la sessió, la regidora de Relacions Institucionals amb l’EMD, Laura Benseny, va informar que “des de l’Ajuntament estaven a l’espera de tenir un informe que en garanteixi, tant el servei a la calçada, com la cura patrimonial”.