Sol, núvols i temperatura a l’alça a Bellaterra

by | abr. 30, 2018 | Méteo

Aquesta setmana estarà dominada per un temps variable entre matins i tardes a Bellaterra. Així ho afirma el meteoròleg Francesc Mauri, que pronostica que després d'un matí fred, aquest dilluns 30 el sol escalfarà l'ambient i farà pujar les temperatures, tot i que a la tarda hi hauran nuvolades i possibilitats de pluges.

 

  

  

El dimarts es repetirà aquest patró: sol al matí i possibilitats de pluges a la tarda, tot i que de cara a dimecres i dijous el predomini del sol serà total. Les temperatures aniran augmentant els migdies.

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: