La Unió de Veïns aposta per les pilones com “la mesura provisional més encertada”

by | abr. 30, 2018 | Societat

Les pilones que regulen el trànsit a la via

Les pilones que regulen el trànsit a la via | J. Tardós

 

 

Ja el juny del 2017, l'entitat veïnal i de propietaris, la Unió de Veïns de Bellaterra es va posicionar a favor del “sistema de pilones instal·lat a l'alçada del núm. 25 del Camí Antic de Sant Cugat“.

 

  

En aquella data va fer arribar una instància a l'Ajuntament de Cerdanyola perquè “renunciï a continuar el procediment judicial contra la instal·lació de les pilones (…) i accepti el seu ús, mentre no es trobin, ni es presentin, altres solucions”.

  

  

Entre els problemes que constaten els veïns es troben qüestions de mobilitat, seguretat viària i seguretat ciutadana. Ara, l'associació es manté en la mateixa postura, ja que, segons ha explicat el seu president, Josep Maria Riba: “les pilones s'han convertit en una mesura necessària per a tots els veïns que pateixen el trànsit que circula, cada dia, per aquesta via”.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: