Les pilones que regulen el trànsit a la via
Les pilones que regulen el trànsit a la via | J. Tardós

 

 

Ja el juny del 2017, l'entitat veïnal i de propietaris, la Unió de Veïns de Bellaterra es va posicionar a favor del “sistema de pilones instal·lat a l'alçada del núm. 25 del Camí Antic de Sant Cugat“.

 

  

En aquella data va fer arribar una instància a l'Ajuntament de Cerdanyola perquè “renunciï a continuar el procediment judicial contra la instal·lació de les pilones (…) i accepti el seu ús, mentre no es trobin, ni es presentin, altres solucions”.

  

  

Entre els problemes que constaten els veïns es troben qüestions de mobilitat, seguretat viària i seguretat ciutadana. Ara, l'associació es manté en la mateixa postura, ja que, segons ha explicat el seu president, Josep Maria Riba: “les pilones s'han convertit en una mesura necessària per a tots els veïns que pateixen el trànsit que circula, cada dia, per aquesta via”.