Comença la festa del Roser de Maig a Cerdanyola

by | maig 3, 2018 | Cerdanyola

Imatge del pregó del Roser de Maig 2017

Imatge del pregó del Roser de Maig 2017 | Àngel Bravo

 

Consulta aquí totes les les activitats del programa del Roser de Maig

 

 

La Festa Major del Roser de Maig ha arribat a Cerdanyola del Vallès. Això significa donar la benvinguda a la música en directe, les activitats al carrer, els gegants, els correfocs, l'esport i una llarga llista de coses a fer del 4 al 7 de maig. 

 

Cerdanyola viurà un dels seus caps de setmana més intensos de l'any, tot i la previsió de possibles ruixats durant el cap de setmana. Tot començarà amb l'obertura de la festa i el pregó, a les 19.15 h a la plaça de Francesc Layret. Aquest any, el pregoner serà l'actor cerdanyolenc Octavi Pujades

 

Divendres a la nit arribaran els primers concerts al parc del Turonet. Aquests seguiran dissabte i diumenge, quan se celebrarà l'Amic Fest. Tornaran la Fira Modernista i la d'Artesania, desfilaran les Bèsties de Foc, els gegants i els carretons. També tindran la seva festa particular els adolescents i els més menuts, amb un espai especial dedicat al Parc de Can Xarau

 

Mira totes les activitats pel primer dia del Roser de Maig.

 

Aquests seran els espais i itineraris de les activitats de la Festa Major.

 

Quan a les afectacions a la circulació de vehicles, pots consultar el mapa dels talls de carrers i les modificacions de les línies d'autobús urbà

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: