Imatge del pregó del Roser de Maig 2017
Imatge del pregó del Roser de Maig 2017 | Àngel Bravo

 

Consulta aquí totes les les activitats del programa del Roser de Maig

 

 

La Festa Major del Roser de Maig ha arribat a Cerdanyola del Vallès. Això significa donar la benvinguda a la música en directe, les activitats al carrer, els gegants, els correfocs, l'esport i una llarga llista de coses a fer del 4 al 7 de maig. 

 

Cerdanyola viurà un dels seus caps de setmana més intensos de l'any, tot i la previsió de possibles ruixats durant el cap de setmana. Tot començarà amb l'obertura de la festa i el pregó, a les 19.15 h a la plaça de Francesc Layret. Aquest any, el pregoner serà l'actor cerdanyolenc Octavi Pujades

 

Divendres a la nit arribaran els primers concerts al parc del Turonet. Aquests seguiran dissabte i diumenge, quan se celebrarà l'Amic Fest. Tornaran la Fira Modernista i la d'Artesania, desfilaran les Bèsties de Foc, els gegants i els carretons. També tindran la seva festa particular els adolescents i els més menuts, amb un espai especial dedicat al Parc de Can Xarau

 

Mira totes les activitats pel primer dia del Roser de Maig.

 

Aquests seran els espais i itineraris de les activitats de la Festa Major.

 

Quan a les afectacions a la circulació de vehicles, pots consultar el mapa dels talls de carrers i les modificacions de les línies d'autobús urbà