Imatge d'una actuació de la coral de Veus Sense Fronteres
Imatge d'una actuació de la coral de Veus Sense Fronteres | Cedida

 

 

El “Tastet de Veus” torna amb novetats a la Festa Major del Roser de Maig en la seva 9a edició. L'ONG Veus Sense Fronteres, ben propera a Bellaterra, organitza un any més el concert en favor d'una causa solidària que enguany serà l'ONG Pallassos Sense Fronteres

 

El diumenge 6 de maig, a les 12 h a la plaça Grau i Altayó, el concert de corals gratuït comptarà amb les actuacions de Music Dreams i de la mateixa coral de Veus Sense Fronteres. Tots dos grups interpretaran cançons de música contemporània. Sonaran, per exemple, dos clàssics de The Beatles i John Lennon: Yesterday i Imagine. A més, a l'acte se sumarà l'actuació dels pallassos “El Negro y el Flaco“, que en faran cinc cèntims sobre la seva participació a la ONG Pallassos sense Fronteres, els seus viatges, les seves impressions als camps de refugiats…

 

Tot i que el concert és gratuït i a l'aire lliure, des de Veus Sense Fronteres expliquen que recolliran fons amb la venda de clauers i nassos de pallassos que aniran destinats a l'ONG Pallassos Sense Fronteres. L'objectiu, senyalen, és fer “cooperativisme a través de la música” i donar visibilitat i recaptar fons per altres ONGs.