Inestabilitat meteorològica pel cap de setmana a Bellaterra

by | maig 3, 2018 | Méteo

 

 

Aquest divendres augmentarà la temperatura diürna a Bellaterra. El meteoròleg Francesc Mauri pronostica, però, un cap de setmana marcat per la inestabilitat meteorològica amb matins de sol, migdia i tardes ennuvolades i la possibilitat d'algun ruixat o tempesta. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: