El grup català Mishima actuarà el 5 de maig a Cerdanyola
El grup català Mishima actuarà el 5 de maig a Cerdanyola | Mishima

 

 

Els concerts nocturns, i gratuïts, al Parc del Turonet tornaran a ser una de les activitats més esperades de la Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola del Vallès. Aquest any, actuaran Mishima, Zoo i Seguridad Social entre altres.

 

La primera tanda de concerts al Turonet arribarà el divendres 4 maig. Les actuacions les obriran The Milkers a les 22.15 h. Són un quartet barceloní que ofereix un concert amb versions d'estils indie, brit pop i rock. Entre el seu repertori destaquen cançons de Queen, The Beatles, Coldplay o The Black Eyed Peas.

 

Tot seguit, a les 00.30 h, pujaran a l'escenari els membres de Seguridad Social. Aquest grup valencià té més de 30 anys de recorregut i ja és conegut per tots amb èxits com Chiquilla (1991) o Quiero tener tu presencia (1993). La banda liderada per José Manuel Casañ segueix oferint cada any una mitjana d'uns 40 concerts. Com a cloenda del primer concert, els Raggatunning oferiran, a partir de les 02.15 h, versions d'èxits amb ritmes llatins, tropicals, funk i rumbers.