Mishima, Zoo i Seguridad Social actuaran a la Festa Major del Roser de Maig

by | maig 4, 2018 | Cerdanyola

El grup català Mishima actuarà el 5 de maig a Cerdanyola

El grup català Mishima actuarà el 5 de maig a Cerdanyola | Mishima

 

 

Els concerts nocturns, i gratuïts, al Parc del Turonet tornaran a ser una de les activitats més esperades de la Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola del Vallès. Aquest any, actuaran Mishima, Zoo i Seguridad Social entre altres.

 

La primera tanda de concerts al Turonet arribarà el divendres 4 maig. Les actuacions les obriran The Milkers a les 22.15 h. Són un quartet barceloní que ofereix un concert amb versions d'estils indie, brit pop i rock. Entre el seu repertori destaquen cançons de Queen, The Beatles, Coldplay o The Black Eyed Peas.

 

Tot seguit, a les 00.30 h, pujaran a l'escenari els membres de Seguridad Social. Aquest grup valencià té més de 30 anys de recorregut i ja és conegut per tots amb èxits com Chiquilla (1991) o Quiero tener tu presencia (1993). La banda liderada per José Manuel Casañ segueix oferint cada any una mitjana d'uns 40 concerts. Com a cloenda del primer concert, els Raggatunning oferiran, a partir de les 02.15 h, versions d'èxits amb ritmes llatins, tropicals, funk i rumbers.

 

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: