L’Altimira Fest torna 10 anys després

by | maig 8, 2018 | Cerdanyola

Imatge de l'edició de l'Altimira Fest de l'any 2006

Imatge de l'edició de l'Altimira Fest de l'any 2006 | Cerdanyola.info

 

Una dècada després de la seva última edició, l’Altimira Fest tornarà el divendres 11 de maig al Parc del Turonet amb actuacions programades entre les 16 i les 23.45 h. En total, deu grups de música alternativa formen la llista d’actuacions de la sisena edició del festival que es va deixar de celebrar l’any 2008.

 

La banda barcelonina The Unfinished Sympathy lidera el cartell del retorn del festival. També actuaran els grups catalans Ankor, The Wax, Avida Dollars, Ànteros, Disaster Jacks i Trees Will tell. Des de Màlaga, arribaran els membres de Milgram i des de Montreal els Avec le soleil sortant de sa bouche. A més, actuarà el grup de Cerdanyola Aldrin y Collins

 

L’entrada al festival serà gratuïta i està organitzat per Musikaos, l’associació Juvenil de Músic de Cerdanyola que compta amb 25 anys d’història.

 

Cartell del 6è Altimira Fest

Cartell del 6è Altimira Fest | Altimira Fest

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: