L’Altimira Fest torna 10 anys després

by | maig 8, 2018 | Cerdanyola

Imatge de l'edició de l'Altimira Fest de l'any 2006

Imatge de l'edició de l'Altimira Fest de l'any 2006 | Cerdanyola.info

 

Una dècada després de la seva última edició, l’Altimira Fest tornarà el divendres 11 de maig al Parc del Turonet amb actuacions programades entre les 16 i les 23.45 h. En total, deu grups de música alternativa formen la llista d’actuacions de la sisena edició del festival que es va deixar de celebrar l’any 2008.

 

La banda barcelonina The Unfinished Sympathy lidera el cartell del retorn del festival. També actuaran els grups catalans Ankor, The Wax, Avida Dollars, Ànteros, Disaster Jacks i Trees Will tell. Des de Màlaga, arribaran els membres de Milgram i des de Montreal els Avec le soleil sortant de sa bouche. A més, actuarà el grup de Cerdanyola Aldrin y Collins

 

L’entrada al festival serà gratuïta i està organitzat per Musikaos, l’associació Juvenil de Músic de Cerdanyola que compta amb 25 anys d’història.

 

Cartell del 6è Altimira Fest

Cartell del 6è Altimira Fest | Altimira Fest

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: