Pati de l'escola bressol Cordelles
Pati de l'escola bressol Cordelles | Ajuntament de Cerdanyola

 

 
La proposta del govern de Cerdanyola del Vallès perquè l'empresa municipal Cerdanyola Promocions gestioni les escoles bressol municipals es tornarà a debatre en sessió plenaria. L'alcalde, Carles Escolà, ha convocat un Ple Extraordinari el dimecres 9 de maig per reprendre el debat sobre la municipalització de la gestió de les escoles bressol.
 

En el Ple Municipal del mes d'abril, quan el govern va portar el punt a debat per primer cop, la proposta perquè Cerdanyola Promocions gestionés l'activitat dels centres va quedar sobre la taula amb el vot a favor de l'aplaçament de la majoria del plenari. Aquest cop, en sessió extraordinaria, el govern presentarà el mateix expedient d'anàlisi de la proposta que es va presentar en el ple del mes d'abril.

 

Des de l'Ajuntament cerdanyolenc destaquen que el seu objectiu és aprovar el punt arribant a acords amb la resta de grups polítics per recuperar la gestió pública del servei dels centres. El govern de Compromís per Cerdanyola senyala que es tracta d'un punt del seu programa de govern. A més, afegeixen que encaren el nou debat com el definitiu: “o s'aprova el punt, o es rebutja. Si es decideix deixar-lo sobre la taula, com el passat ple, el govern anuncia que donarà per tancada la carpeta i no el tornarà a portar a ple”.