L'assemblea de treballadors de l'IES Banús dona suport als professors de El Palau
L’assemblea de treballadors de l’IES Banús dona suport als professors de El Palau | @Nesimae

 

L’Assemblea de Treballadors de l’IES Banús de Cerdanyola del Vallès ha mostrat el seu suport explícit als nou professors de l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca denunciats per un delicte d’odi. Els membres de l’assemblea s’han fotografiat amb cartells on es pot llegir la consigna “Jo també sóc profe del Palau”.

Els docents i membres de la plantilla de l’IES Banús se sumen així al moviment en suport als professors de El Palau que s’està estenent pels centres educatius del territori català. L’objectiu és fer costat als denunciats i protestar en contra del delicte d’odi que se’ls vol atribuir. En concret, se’ls acusa d’humiliar i assenyalars els familiars de membres de la Guàrdia Civil quan criticaven l’actuació del cos policial durant el referèndum de l’1 d’octubre.

Entre l’equip docent també és troba el vocal d’Esquerra Republicana a l’EMD de Bellaterra, Quim Oltra