Treballadors de l’institut Banús se solidaritzen amb els professor de l’IES El Palau

by | maig 8, 2018 | Cerdanyola

L'assemblea de treballadors de l'IES Banús dona suport als professors de El Palau

L'assemblea de treballadors de l'IES Banús dona suport als professors de El Palau | @Nesimae

 

 

L'Assemblea de Treballadors de l'IES Banús de Cerdanyola del Vallès ha mostrat el seu suport explícit als nou professors de l'institut El Palau de Sant Andreu de la Barca denunciats per un delicte d'odi. Els membres de l'assemblea s'han fotografiat amb cartells on es pot llegir la consigna “Jo també sóc profe del Palau”.

 

Els docents i membres de la plantilla de l'IES Banús se sumen així al moviment en suport als professors de El Palau que s'està estenent pels centres educatius del territori català. L'objectiu és fer costat als denunciats i protestar en contra del delicte d'odi que se'ls vol atribuir. En concret, se'ls acusa d'humiliar i assenyalars els familiars de membres de la Guàrdia Civil quan criticaven l'actuació del cos policial durant el referèndum de l'1 d'octubre.

 

Entre l'equip docent també és troba el vocal d'Esquerra Republicana a l'EMD de Bellaterra, Quim Oltra

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: