Cerdanyola serà seu dels Premis Versió Original en Català 2018

by | maig 9, 2018 | Cerdanyola

 

Jordi Mena, Ferran Roig i Fèlix Camprubí (Òmnium Cultural) en roda de premsa

Jordi Mena, Ferran Roig i Fèlix Camprubí (Òmnium Cultural) en roda de premsa | Mónica García

 

 

La secció local d'Òmnium Cultural a Cerdanyola del Vallès ha presentat en roda de premsa, el 9 de maig, les novetats de la seva programació d'activitats pel que resta d'any. Un dels actes més importants de l'agenda serà la tercera edició dels Premis i Mostra d'Audiovisual en Català VOC (Versió Original en Català).

 

Enguany, Cerdanyola tornarà a ser seu, per segona edició consecutiva, dels premis que impulsa Òmnium Cultural. La tercera edició de la Mostra comptarà amb altres ciutats catalanes com a seu de projecció i votació dels Premis. Segons explica el membre de l'entitat a Cerdanyola, Jordi Mena, l'objectiu de la mostra és “estimular el cinema en català i facilitar que arribi al públic”.

 

Els premis es dividiran en tres categories: Curtmetratges (màxim 20 minuts), Documentals (màxim 30 minuts) i Websèries/videoblogs (màxim 15 minuts). Els guardons als millors de cada categoria seran de 4.000 euros en el cas dels Curtmetratges i els Documentals, i de 1.800 euros per les Websèries/videoblogs. El premi d'aquesta última categoria el votarà el públic que assisteixi a les projeccions de les produccions finalistes.

 

Per participar-hi, els interessats han d'enviar les seves produccions a través del web voc.cat abans del 12 de setembre de 2018. Tot el contingut haurà d'estar produït entre l'1 de gener de 2016 i el mateix 12 de setembre de 2018. Quant a l'entrega de Premis, se celebrarà el 30 de novembre.

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: