Roda de premsa de presentació
Roda de premsa de presentació | Rotary Cerdanyola

 

 

 

El Rotary Club de Cerdanyola del Vallès, amb nombrosos membres bellaterrencs, vol ajudar a impulsar i consolidar com una cita anual i multitudinària de solidaritat: La Nit Solidària de Cerdanyola del Vallès.

 

El president local, Lluís Sisquella, i el responsable de la comissió organitzadora de la Nit, Octavi Moreno, van presentar la Nit Solidària de Cerdanyola a les entitats que n’han de ser beneficiàries. “Enguany ja hem avançat força en el concepte”, van apuntar, “però la nostra voluntat és que ens coneguem i que d’ara endavant compartim els esforços cada any”. 

 

Els objectius, “fer coneixença entre tots els que ens dediquem a ajudar”, difondre l’activitat de les entitats d’aquest sector i recaptar fons per als seus projectes. La Nit Solidària 2018 se celebrarà el 7 de juny a l’Hotel Campus de la UAB, amb format Sopar. 

 

Des del Rotary es va anunciar que ja s’estan aconseguit suports d’empreses a través del patrocini de taules o fent donacions a la Fila Zero que s’ha habilitat a aquest efecte. A més, al final de la Nit se celebrarà una tómbola amb productes cedints per empreses i comerços de la ciutat. 

 

Igualment, es vol que la Nit Solidària serveixi per reconèixer la tasca i la trajectòria de persones concretes que “han dedicat els seus esforços a millorar les vides dels altres”. Qui vulgui participar, pot accedir al web www.nitsolidariacerdanyola.cat.