El Club Rotary fa possible la 1a Nit Solidària

by | maig 9, 2018 | Societat

Roda de premsa de presentació

Roda de premsa de presentació | Rotary Cerdanyola

 

 

 

El Rotary Club de Cerdanyola del Vallès, amb nombrosos membres bellaterrencs, vol ajudar a impulsar i consolidar com una cita anual i multitudinària de solidaritat: La Nit Solidària de Cerdanyola del Vallès.

 

El president local, Lluís Sisquella, i el responsable de la comissió organitzadora de la Nit, Octavi Moreno, van presentar la Nit Solidària de Cerdanyola a les entitats que n’han de ser beneficiàries. “Enguany ja hem avançat força en el concepte”, van apuntar, “però la nostra voluntat és que ens coneguem i que d’ara endavant compartim els esforços cada any”. 

 

Els objectius, “fer coneixença entre tots els que ens dediquem a ajudar”, difondre l’activitat de les entitats d’aquest sector i recaptar fons per als seus projectes. La Nit Solidària 2018 se celebrarà el 7 de juny a l’Hotel Campus de la UAB, amb format Sopar. 

 

Des del Rotary es va anunciar que ja s’estan aconseguit suports d’empreses a través del patrocini de taules o fent donacions a la Fila Zero que s’ha habilitat a aquest efecte. A més, al final de la Nit se celebrarà una tómbola amb productes cedints per empreses i comerços de la ciutat. 

 

Igualment, es vol que la Nit Solidària serveixi per reconèixer la tasca i la trajectòria de persones concretes que “han dedicat els seus esforços a millorar les vides dels altres”. Qui vulgui participar, pot accedir al web www.nitsolidariacerdanyola.cat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: