Cap de setmana assolellat, però amb alguna pertorbació

by | maig 10, 2018 | Méteo

El sol i els núvols, protagonistes el cap de setmana

El sol i els núvols, protagonistes el cap de setmana | CEDIDA

 

Canvi de temps per aquest cap de setmana a Bellaterra. El meteoròleg Francesc Mauri pronostica que els pròxims dies seran assolellats, exceptuant el dissabte, ja que a partir de la tarda podrien arribar a la ciutat alguns ruixats o tempestes.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: