La nova coordinadora, d'esquerra a dreta, Fernando Dieste, Rosa Roda i Carles Guerra
La nova coordinadora, d'esquerra a dreta, Fernando Dieste, Rosa Roda i Carles Guerra | Laia TR

 

 

La Secció Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra – o Bellaterra per la Independència (BxI) – ha tingut un relleu en la seva coordinadora, el passat 24 d'abril. Enric Pallàs, president sortint, Carles Pla, extresorer, i Delfí Sabartés, exsecretari, han deixat lloc a Carles Guerra, Fernando Dieste i Rosa Roda, que ocuparan els mateixos càrrecs respectivament.

 

El que es coneix actualment com ANC Bellaterra va néixer l’any 2012 amb el nom de Bellaterra per la Independència (BxI) que, al seu torn, ja era hereva de l’antiga associació Bellaterra Decideix. Concretament aquesta última es va dissoldre el febrer del 2012 i, ja el març del mateix any, BxI s’incorporava a l’Assemblea Nacional de Catalunya.

 

La seva activitat a Bellaterra ha destacat fins ara per l’organització de debats i actes relacionats amb l’actualitat política, social i econòmica del país. Al mateix temps, també han organitzat sortides de marcat caràcter cultural i recorreguts històrics sota el nom “Recuperem la Nostra Història”, a més de sopars a la fresca i fortes campanyes solidàries de recapte d’aliments i donacions de sang.