L'edició de l'any 2014 del Bellamontse
L'edició de l'any 2014 del Bellamontse | GEB

 

 

El Bellaterra – Montserrat és una caminada popular organitzada pel Grup Escolta Bellaterra (GEB) amb sortida des de Bellaterra el dissabte al vespre i arribada a Montserrat, diumenge matí. La popularment coneguda com “Bellamontse” arribarà a la 27a edició el 12 i 13 de maig del 2018. 

 

Aquest any les inscripcions començaran a les 18:30h al Centre Cívic de Bellaterra (EMD-Plaça Maragall), i es tancaran a les 19:45 h. 

 

Malgrat que el terreny pel qual passa no és de gran dificultat, requereix estar en bona forma i en bones condicions físiques. Consulta aquí el recorregut sencer amb tots els avituallaments. És important saber que el GEB no es fa responsable de la gent que decideixi abandonar la caminada a mig trajecte.

 

Mira aquí les fotografies d'edicions anteriors, inscriu-te o coneix què és i què fa el Grup Escolta Bellaterra.