Els premiats amb la regidora Vila i l'alcalde Escolà
Els premiats amb la regidora Vila i l'alcalde Escolà | Mónica García

 

La novel·la “Tot passa i tot torna” va guanyar el Premi de Novel·la Valldaura Memorial Pere Calders en el marc dels Premis Literaris que entreguen l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'anunci dels guanyadors i l'entrega de guardons es va celebrar el 10 de maig a la Sala Teatre de la UAB.

 

La novel·la premiada explica la història d'una nissaga de Terrassa que es dedica al sector tèxtil. El seu autor, Josep Domingo, de Vilanova i la Geltrú, va explicar que la seva història pretén tractar el pas del temps. En aquest sentit, Domingo va destacar que ell mateix havia viscut aquest pas del temps perquè ha trigat deu anys en acabar el llibre. Ara, podrà veure publicada la seva obra a través del Servei de Publicacions de la UAB dins la col·lecció d'obres de creació literària “Gabriel Ferrater“.

 

També es publicaran les obres guanyadores de la resta de categories. El 9è Premi Narrativa Breu Caterina Albert va ser per “El 3r desig”, de Borja Díaz. El jurat va destacar la lectura fluida del text i el fet que convida a la reflexió alhora que aconsegueix mantenir l'atenció del lector. En el seu discurs d'agraïment, el jove autor premiat va deixar la porta oberta a presentar una novel·la en següents edicions dels Premis Literaris.