Quico Pi de la Serra actuarà al Teatre Ateneu
Quico Pi de la Serra actuarà al Teatre Ateneu | Cedida

 

 

Quico Pi de la Serra actuarà a Cerdanyola del Vallès el 20 de maig a les 19 h al Teatre Ateneu. El concert s'emmarca en les activitats organitzades per la secció local d'Òmnium Cultural.

 

Pi de la Serra portarà el blues a la ciutat amb la interpretació de les cançons del seu últim treball “Dues tasses”, publicat fa dos anys. Les cançons combinaran lletres pròpies, temes instrumentals i referències a altres autors com Ovidi Montllor. En el concert, Pi de la Serra estarà acompanyat per Amadeu Casas, a les guitarres, i Joan Pau Cumellas a les harmòniques.

 

El preu de les entrades serà de 10€ en venda anticipada a través d'Internet o al mateix Ateneu els dimecres i dijous de 18 a 21 h. Les entrades també es podran comprar el dia del concert a la taquilla amb un preu de 15€.

 

En la roda de premsa d'Òmnium Cultural a Cerdanyola per presentar la seva agenda d'activitats, celebrada el 9 de maig, els membres de l'entitat van destacar que el seu objectiu amb el concert és ampliar el seu àmbit d'actuació fent un tast musical. Van apuntar, a més, que pretenen omplir un buit de música que actualment viu la ciutat “a causa de la crisi i del tancament de sales”.

 

Sobre l'actuació de Quico Pi de la Serra, des d'Òmnium senyalen que es tracta d'un artista que ajunta “la cultura catalana a través de la llengua” i “el lligam amb Cerdanyola a través del blues”.