Nou robatori en un domicili al centre de Bellaterra

by | maig 14, 2018 | Successos

Un carrer de la zona afectada, pròxima al Camí Verd o Via Verda del Vallès

Un carrer de la zona afectada, pròxima al Camí Verd o Via Verda del Vallès | G. Maps

 

La nit del 12 de maig, un domicili de Bellaterra va patir un nou robatori, al voltant de les 21 hores. Els propietaris es trobaven fora de l'immoble i, malgrat disposar d'alarma, un individu va aconseguir entrar-hi, accedint pel segon pis.

 

  

  

L'alarma va sonar i les càmeres instal·lades per la companyia de seguretat van captar imatges del lladre. El domicili disposava també d'alarma perimetral, no connectada, per això, en el moment del robatori.

 

 

  

  

Poc després dels fets, la Policia Local i el cos de Mossos d'Esquadra va desplaçar-s'hi. Els objectes que els propietaris van trobar a faltar enmig de dues habitacions remogudes van ser diferents joies i diners.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: