Un carrer de la zona afectada, pròxima al Camí Verd o Via Verda del Vallès
Un carrer de la zona afectada, pròxima al Camí Verd o Via Verda del Vallès | G. Maps

 

La nit del 12 de maig, un domicili de Bellaterra va patir un nou robatori, al voltant de les 21 hores. Els propietaris es trobaven fora de l'immoble i, malgrat disposar d'alarma, un individu va aconseguir entrar-hi, accedint pel segon pis.

 

  

  

L'alarma va sonar i les càmeres instal·lades per la companyia de seguretat van captar imatges del lladre. El domicili disposava també d'alarma perimetral, no connectada, per això, en el moment del robatori.

 

 

  

  

Poc després dels fets, la Policia Local i el cos de Mossos d'Esquadra va desplaçar-s'hi. Els objectes que els propietaris van trobar a faltar enmig de dues habitacions remogudes van ser diferents joies i diners.