brutícia acumulada
brutícia acumulada | Cedida

 

La  nostra plaça del Pi o popularment coneguda com la plaça de l’Estació és el centre neuràlgic de la nostra població segons indiquen uns rètols a l’entrada de Bellaterra amb el llampant enunciat de “Centre Urbà”.

 

La nostra plaça, si deixem a banda el mal estat de les jardineres centrals per manca de manteniment, es troba en un estat raonablement decent durant la setmana. Però ah!, arriba divendres tarda i la zona al voltant del bar del Club, Paper’s, Banc Sabadell, etc. es converteix en una gran paperera amb tota mena d’embolcalls de paper, plàstic i alumini llençats a terra. Això sí, amb l’afegit d’alguna ampolla de refresc i de closques de pipes que donen un toc decoratiu a tota la parafernàlia. 

Manquen papereres o falta educació?

 

Josep A Martínez Llorach

Bellaterra