Temperatures a l’alça i sol i núvols pels pròxims dies

by | maig 14, 2018 | Méteo

 

 

 

La setmana a Bellaterra estarà marcada per la pujada de les temperatures i l'alternança entre sol i núvols. Així ho afirma el meteoròleg Francesc Mauri, que pronostica que, després de les baixes temperatures de la matinada d'aquest dilluns 14, aquestes començaran a remuntar. La tendència serà a mantenir la variabilitat entre sol als matins i nuvolades a les tardes durant tota la setmana.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: