Cartell del concert
Cartell del concert | Cedida

 

 

 

Aquest any, com a tancament de les celebracions del 25è aniversari de Vila Universitària UAB, els Amics de les Arts actuaran, el 17 de maig a les 20 h. 

La jornada coincideix amb la Festa del Gat, festa anual dels vilatans i estudiants de la Vila. De fet, alguns dels integrans del grup català són ex-vilatans, motiu pel qual l'organització espera amb molta il·lusió l'esdeveniment

 

Els Amics de les Arts són un grup gironí de pop-folk català. Després d’algunes maquetes i un disc, la popularitat els va arribar amb el seu segon àlbum d’estudi “Bed & Breakfast”, disc altament premiat (entre ells trobem 7 premis Enderrock, incloent Millor disc 2009 segons la crítica i Millor Directe segons el públic). Mítica és la seva tornada “ole-le, ola-la, un shawarma amb tu, és el millor que hi ha” del seu tema 4-3-3″, o la seva curiosa conversa amb Jean-Luc Godard davant el desconcert d’una nit diguem-ne que … frustrada. Després d’aquest disc, han seguit altres 4, amb altres èxits i gires multitudinàries, sent la dels 10 anys especialment remarcable.

 

Més informació aquí