La Policia Local prova dues motos elèctriques per fer patrullatge de proximitat

by | maig 17, 2018 | Cerdanyola

Un Policia Local amb la moto elèctrica de prova

Un Policia Local amb la moto elèctrica de prova | Cerdanyola.info

 

 

Cap a una Cerdanyola més sostenible. La Policia Local de Cerdanyola del Vallès incorpora dues motos elèctriques cedides per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'empresa catalana Scutum. Un dels vehicles du l'equipament propi de la Policia i l'altre és el model habitual. 

 

Els vehicles s'utilitzaran per fer patrullatge de proximitat. Les característiques corresponen al model Silence SO2 d'Scutum amb una bateria de liti de 6kw i homologada per dues persones. L'objectiu del canvi és afavorir la mobilitat sostenible substituint la benzina per l'electricitat. Aquestes motos tenen una autonomia de 100 quilòmetres i poden circular a una velocitat màxima de 80 km/h. Per carregar-les, s'endollen com qualsevol aparell elèctric i té un cost de 50 cèntims. Per recórrer la mateixa distància, caldrien uns 4 litres de benzina amb un cost de 5 euros. Es calcula que en dos anys es podria estalviar el 40% de la diferència del preu superior d'un vehicle elèctric a un vehicle de benzina. 

 

Sobre la prova de les motos elèctriques, l'alcalde Carles Escolà diu que la mobilitat sostenible és “una aposta decidida” del govern i recorda que l'Ajuntament ha començat a incorporar vehicles elèctrics a la flota municipal i compta amb bicicletes elèctriques per als desplaçaments per la ciutat de les persones electes i tècniques municipals.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: