Arriba un cap de setmana per commemorar el Dia dels Museus

by | maig 18, 2018 | Cultura

Muntatge de tres museus de Sabadell, Sant Cugat i Cerdanyola respectivament

Muntatge de tres museus de Sabadell, Sant Cugat i Cerdanyola respectivament | Cedides

 

 

 

Els museus del voltant de Bellaterra commemoraran durant el cap de setmana del 18 al 20 de maig, el Dia Internacional dels Museus. Una cita anual des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats.

 

 

Cerdanyola

 

Pel que fa Cerdanyola del Vallès, el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) i el Museu d’Història de Cerdanyola acolliran activitats en el marc de la celebració mundial.

 

A més de portes obertes en ambdós museus, oferiran de forma conjunta l’itinerari ‘Patrimoni oblidat: Montflorit i Víctor Català’ que farà un recorregut per Montflorit relacionat amb l’estela literària i personal de Caterina Albert a Cerdanyola. Serà el 19 de maig a les 18 h.

 

El Museu de Ca n’Oliver oferirà també dues visites guiades. La primera serà el divendres 18 de maig, a les 18.30 h, a la seva exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers. El diumenge 20 de maig, a les 11.30 h, el Museu durà a terme la visita guiada ‘Viure en un poblat ibèric al segle III aC’. El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà, el divendres 18 de maig a les 18.30 h, la presentació de l’Associació d’Amics del MAC i inaugurarà la renovada Sala Smith. A més, el mateix dia es presentarà el llibre “1960s-1970s Costa Brava Postals” a càrrec del seu autor i fotògraf, Jordi Puig, i del president del Cercle Cartòfil de Catalunya, Ramon Pla.

 

El dissabte finalitzarà amb la 6a Mostra de Curtmetratges ‘La vida és curta’ i el diumenge 20 de maig, a les 12 h, hi haurà una visita guiada al Museu. 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: