La sortida de la Bellamontse en una edició anterior
La sortida de la Bellamontse en una edició anterior | GEB

 

 

La caminada popular i noctura Bellaterra – Montserrat se celebrarà una mica més tard del normal aquest any. A causa de la previsió de pluja, l'esdeveniment es va anul·lar el passat 12 de maig i el Grup Escolta Bellaterra (GEB) ja ha anunciat que la pròxima data serà el 26 del mateix mes. 

 

Pel que fa a altres qüestions, l'organització no ha hagut de modificar res. Sortirà a les 19 hores de la tarda des de Bellaterra el dissabte i arribarà a Montserrat, diumenge matí. La popularment coneguda com “Bellamontse” arribarà a la 27a edició aquest any. 

 

Les inscripcions començaran a les 18:30h al Centre Cívic de Bellaterra (EMD-Plaça Maragall), i es tancaran a les 19:45 h. 

 

Malgrat que el terreny pel qual passa no és de gran dificultat, requereix estar en bona forma i en bones condicions físiques. Consulta aquí el recorregut sencer amb tots els avituallaments. És important saber que el GEB no es fa responsable de la gent que decideixi abandonar la caminada a mig trajecte.

 

Mira aquí les fotografies d'edicions anteriors, inscriu-te o coneix què és i què fa el Grup Escolta Bellaterra.