Es presenta el nou planejament de l’antic Centre Direccional

by | maig 18, 2018 | Cerdanyola

 

Vista aèrea del Parc de l'Alba

Vista aèrea del Parc de l'Alba | Territori

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el Consorci del Parc de l'Alba presentaran, el 19 de maig a partir de les 10 h al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC), les tres alternatives plantejades per definir el nou planejament de l'antic Centre Direccional. A partir d'aquestes tres opcions i d'un avantprojecte, que es presentarà el mateix dia, es dibuixarà la distribució del futur de l’ús dels terrenys del parc, la distribució de les zones verdes, l’espai residencial, comercial, etc.

 

Aquesta presentació pública és el següent pas després de les consultes ciutadanes que es van fer a finals del 2017. Un cop va finalitzar el procés participatiu, l'Ajuntament i el Parc de l'Alba van concluir que era necessari donar prioritat als temes ambientals per dissenyar el nou espai

 

L'acte del 19 de maig al MAC començarà a les 10 h amb la presentació de l'avantprojecte i de les 3 alternatives plantejades. A les 11.30 h es farà una pausa per reprendre l'acte a les 12 h amb una sessió de debat que durarà una hora. Finalment, l'alcalde Carles Escolà serà l'encarregat de fer la cloenda de la presentació. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: