Vista aèrea del Parc de l'Alba
Vista aèrea del Parc de l'Alba | Territori

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el Consorci del Parc de l'Alba presentaran, el 19 de maig a partir de les 10 h al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC), les tres alternatives plantejades per definir el nou planejament de l'antic Centre Direccional. A partir d'aquestes tres opcions i d'un avantprojecte, que es presentarà el mateix dia, es dibuixarà la distribució del futur de l’ús dels terrenys del parc, la distribució de les zones verdes, l’espai residencial, comercial, etc.

 

Aquesta presentació pública és el següent pas després de les consultes ciutadanes que es van fer a finals del 2017. Un cop va finalitzar el procés participatiu, l'Ajuntament i el Parc de l'Alba van concluir que era necessari donar prioritat als temes ambientals per dissenyar el nou espai

 

L'acte del 19 de maig al MAC començarà a les 10 h amb la presentació de l'avantprojecte i de les 3 alternatives plantejades. A les 11.30 h es farà una pausa per reprendre l'acte a les 12 h amb una sessió de debat que durarà una hora. Finalment, l'alcalde Carles Escolà serà l'encarregat de fer la cloenda de la presentació.