Segueix la inestabilitat entre sol i núvols a Bellaterra

by | maig 21, 2018 | Al Dia

 

Bosc de Collserola

Bosc de Collserola | Artur Ribera

 

 

 

 

Després de les fortes tempestes que es van produir aquest cap de setmana, que van arribar a sumar 50 litres per metre quadrat a alguns punts de la Serralada Prelitoral, el meteoròleg Francesc Mauri indica que els pròxims dies tornaran a estar marcats per la inestabilitat meteorològica.

  

  

Així, l'alternança entre matins assolellats i núvols i ruixats a les tardes, durarà com a mínim fins dimecres, quan el sol i l'estabilitat guanyaran terreny. A partir del mateix dimecres i dijous, les temperatures pujaran.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: