Segueix la inestabilitat entre sol i núvols a Bellaterra

by | maig 21, 2018 | Al Dia

 

Bosc de Collserola

Bosc de Collserola | Artur Ribera

 

 

 

 

Després de les fortes tempestes que es van produir aquest cap de setmana, que van arribar a sumar 50 litres per metre quadrat a alguns punts de la Serralada Prelitoral, el meteoròleg Francesc Mauri indica que els pròxims dies tornaran a estar marcats per la inestabilitat meteorològica.

  

  

Així, l'alternança entre matins assolellats i núvols i ruixats a les tardes, durarà com a mínim fins dimecres, quan el sol i l'estabilitat guanyaran terreny. A partir del mateix dimecres i dijous, les temperatures pujaran.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: