Primera calorada de primavera

by | maig 22, 2018 | Méteo

Sol i calor durant el cap de setmana

 

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada d’una massa d’aire càlid que s’aproparà a Catalunya procedent del nord d’Àfrica. A partir de dimecres 23 de maig s’iniciarà una progressiva pujada de la temperatura que tocarà sostre entre divendres i dissabte.

 

L’augment de la temperatura s’iniciarà a partir d'aquest dimecres, amb el seu màxim el dissabte. A partir de dilluns vinent s’iniciarà un descens i els valors de temperatura s’aproparan a la mitjana, tot i que encara estaran per sobre dels normals per l’època de l’any. La predicció indica que a partir de dimecres s’arribi a valors de temperatura màxima d’entre 29 i 34 ºC a Ponent, la Catalunya Central i les Terres de l’Ebre, entre 26 i 31 ºC a la resta de l’interior i al Prelitoral, i entre 23 i 28 ºC al litoral.

 

En colors vermells s’aprecia com la massa d’aire càlid emergirà del nord d’Àfrica i afectarà la Mediterrània Occidental

 

 

En colors vermells s’aprecia com la massa d’aire càlid emergirà del nord d’Àfrica i afectarà la Mediterrània Occidental | Meteocat

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: