Gil, a la dreta de la pancarta, acompanyada pel jurat dels premis
Gil, a la dreta de la pancarta, acompanyada pel jurat dels premis | Cedida

 

 

La Societat Catalana de Pedagogia ha premiat, el 16 de maig, la pedagoga bellaterrenca Natàlia Gil Bussalleu. En concret, Gil va ser reconeguda durant el 33è Premi Joan Profitós, en la categoria de “Premi d'Assaig Pedagògic” pel llibre: “Els Fars. Grans Seductors“. A més, durant la seva intervenció va referir-se a les caramelles de Bellaterra i a l'Espai d'Aprenentatge Escolar (EdAE) que impulsa, cada setmana, des del Centre Cívic de Bellaterra.

 

  

  

Gil Bussalleu forma part del Grup de Famílies de la Parròquia i encapçala l'EdAE. Allà, infants i joves bellaterrencs d'entre 5 a 16 anys reben el suport necessari per encarar les tasques escolars, millorar l'organització i fer un seguiment personalitzat de cada alumne. Cada trimestre apliquen les tècniques d'estudi a un programa monogràfic proposat pels alumnes. L'espai té lloc cada dilluns i dimecres de 17 a 19 hores.

 

 

  

  

L'acte de lliurament dels premis va ser a l'Institut d'Estudis Catalans i, durant la seva intervenció, la bellaterrenca va referir-se al programa educatiu bellaterrenc i a la recuperació de la tradició de les caramelles a Bellaterra. Durant la seva trajectòria també ha treballat al Departament d'Ensenyament i impulsat programes educatius per a joves.