Torna el torneig de pàdel solidari #ForçaMiquel

by | maig 23, 2018 | Esports

Imatge d'un partit de l'edició 2015 del Torneig Solidari de Pàdel Força Miquel

Imatge d'un partit de l'edició 2015 del Torneig Solidari de Pàdel Força Miquel | Lali Puig

 

 

Del 30 de maig al 9 de juny arribarà la sisena edició del Torneig Solidari de Pàdel Força Miquel, que es jugarà novament al Club Esportiu Valldoreix, organitzat per bellaterrencs.

 

Per inscriure's, cada jugador haurà de pagar 30 euros (només es podrà jugar en una categoria) i rebrà un welcomepack de l'organització. Les inscripcions finalitzen el 23 de maig. Els diners d'aquest torneig de caràcter solidari, esportiu i social referent a Catalunya, aniran a benefici, un any més, al departament d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

 

 

Els directors del torneig són el bellaterrenc Marc Carballeira i també Raquel Martínez, a més del jutge-àrbitre, Siscu Violeta. Amb els 5 anys d'experiència ja porten recaptats mes de 126.000 euros cedits a l'hospital. El que tampoc faltarà és el tradicional mercadet solidari del torneig.

 

Miquel Aydogan Maranges va morir el 21 d'abril del 2013, quan tenia 10 anys, víctima d'un càncer de leucèmia.

 

  

 

 

No es canviaran els horaris dels partits

 

  

 

 

En l'àmbit esportiu hi haurà 4 categories masculines, femenines i mixtes, amb un màxim de 400 parelles (800 jugadors i jugadores) inscrites. La principal novetat de l'edició d'enguany és que l'organització no canviarà els horaris dels partits i que, si un jugador/a no pot assistir a algun partit, la seva parella el podrà canviar per un altre del mateix nivell, sota la supervisió de l'organització. A partir de semifinals, les parelles hauran de jugar amb els mateixos jugadors que el primer partit del torneig.

 

 

 

Més informació aquí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. El pàdel solidari de Força Miquel, candidat a un guardó del pàdel espanyol - BellaterraDiari - […] iniciativa iniciada el 2012 celebra un torneig anual en què es recapten diners pel departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: