Les xifres i reptes del Parc Natural de Collserola

by | maig 24, 2018 | Societat

 
El Parc Natural de Collserola

El Parc Natural de Collserola | Artur Ribera

 

 

Com si es tractés d'un oàsis al bell mig del desert, el Parc Natural de Collserola s'alça com un paradís inesperat enmig de l'àrea Metropolitana de Barcelona. Un massís familiar i valuós pels habitants dels voltants que esdevé un privilegi per ells. Collserola és un espai de descoberta i d'aprenentatge, de trobada i de lleure i cadasdú té l'obligació de deixar el parc natural tant verd i lluós com estava.

 

El Parc Natural de la Serra de Collserola és el millor pla de passeig i pícnic d'un diumenge i és també una escola mediambiental i dins del Dia Europeu dels Parcs Naturals, cal fer-li menció d'honor.

 

El Consorci del Parc de Collserola promou l'ús respectuós i sostenible d'aquest espai i preservant els seus valors naturals. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: