Veïns i veïnes posen llaços grocs a la plaça

by | maig 24, 2018 | Societat

La valla de l'estació de FGC a Bellaterra, decorada a primera hora del matí

La valla de l'estació de FGC a Bellaterra, decorada a primera hora del matí | Cedida

 

 

 

Veïns i veïnes de Bellaterra van posar llaços grocs a la plaça del poble, el 23 de maig. Coordinats per la Secció Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Bellaterra, la iniciativa s’emmarca dins de diferents actes que prepara l’entitat independentista i on el color groc en serà el protagonista. 

 

 

L’objectiu, segons afirmen des de l’associació, és visibilitzar el que consideren una situació d’injustícia, que ha empresonat polítics i representants de la societat civil, que han defensat el dret internacional d’autodeterminació dels pobles.

 

A més, afegeixen: “cap carta del delegat del Govern Espanyol a Catalunya, Enric Millo, podrà aturar la llibertat d’expressió”.

 

Dos dies enrere, Millo va demanar per carta a diferents alcaldes catalans que “Impedeixin posar llaços grocs als seus municipis”. Entre ells, l’Ajuntament de Cerdanyola també la va rebre. 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: