La calor s’intensifica durant aquest cap de setmana

by | maig 25, 2018 | Méteo

PLAÇA DEL PI BELLATERRA

 

 

 

 

 

La calor marcarà aquest cap de setmana a Cerdanyola del Vallès, s'espera que les temperatures màximes oscil·lin entre els 25 i 27°. El meteoròleg Francesc Mauri pronostica que els matins seran assolellats i les tardes de núvols. Tot i això, la tarda de diumenge podria deixar algun ruixat o tempesta.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: