Part del Camí Antic de Sant CUgat
Part del Camí Antic de Sant CUgat | Cedida

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l'Entitat Menor Descentralitzada s'han reunit aquest 25 de maig per començar a treballar en una proposta de pacificació del trànsit a Bellaterra. En aquesta primera trobada, la regidora de relacions institucionals amb l'EMD BellaterraLaura Benseny, ha presentat un primer esbós, realitzat per tècnics municipals, amb la proposta inicial de mesures destinades a pacificar el trànsit a l'EMD. Aquestes són:

 

  • Limitar la circulació de vehicles de més de 3.500kg, en els dos sentits de la marxa, al carrer Camí Antic de Sant Cugat.

 

  • Controlar la velocitat amb radars fixes per punts o per trams, en tots dos sentits de circulació del carrer Camí Antic de Sant Cugat i carrer Pin i Soler.

 

  • Establir com a 'Zona 30' alguns trams i/o carrers de Bellaterra. Aquestes zones es denominen 'vies d'estar' i són carrers urbans pacificats, amables i tranquils amb una velocitat màxima de circulació de 30km/h.

 

La proposta de l'Ajuntament és un document obert per a treballar conjuntament per part de les dues institucions atès que comparteixen competències en l'àmbit de l'ordenació vial. Ramon Andreu, president de l'EMD Bellaterra, s'ha compromès a estudiar la proposta i seguir treballant de forma conjunta en la pacificació del trànsit.