Els cursos s'ofereixen amb l'objectiu de potenciar l'emprenedoria
Els cursos s'ofereixen amb l'objectiu de potenciar l'emprenedoria | Rawpixel (Unsplash.com)

 

 

La formació i la millora de les capacitats en gestió empresarial de les persones emprenedores i de les empreses en consolidació és l'objectiu de la proposta conjunta dels ajuntaments de Ripollet, Montcada i Reixac i Cerdanyola del Vallès. La Diputació de Barcelona cofinancia els cursos, que són totalment subvencionats per a qui els faci.

 

Els cursos començaran el dimecres 30 de maig, amb la proposta Com ser un venedor efectiu, i acabarà amb les sessions dedicades a la Gestió administrativa, comptable i tributària a l'empresa. La pràctica, que finalitzaran el 12 de desembre. Els cursos es faran als tres municipis.

 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès