Museu d'Història de la Immigració a Catalunya
Museu d'Història de la Immigració a Catalunya | MhiC

 

 

El Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès visitarà el 30 de maig el Museu d'Història de la Immigració de Catalunya. Per participar, les persones interessades es podran inscriure a partir del 25 de maig per telèfon o correu electrònic.

 

Les persones que participin de la sortida podran gaudir d'una visita guiada al museu, espai de referència sobre els processos migratoris que hi ha hagut a Catalunya amb exposicions permanents i temporals. Des del museu es pretén apropar la realitat de la vivència i experiència migratòria a la ciutadania.

 

Així, la sortida es farà el dimecres 30 de maig, a les 9 h des de l'Ateneu. L'activitat és gratuïta i està adreçada a la gent gran de la ciutat.

 

L'organització informa que les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Es podrà fer trucant al telèfon del Programa de la Gent Gran 935 808 888 extensió 2141, de 10 h a 14 h, o enviant un correu electrònic a neiradml@cerdanyola.cat.