Inscripcions obertes per visitar el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya

by | maig 28, 2018 | Cerdanyola

 

Museu d'Història de la Immigració a Catalunya

Museu d'Història de la Immigració a Catalunya | MhiC

 

 

El Cicle de Passejades Culturals per a la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès visitarà el 30 de maig el Museu d'Història de la Immigració de Catalunya. Per participar, les persones interessades es podran inscriure a partir del 25 de maig per telèfon o correu electrònic.

 

Les persones que participin de la sortida podran gaudir d'una visita guiada al museu, espai de referència sobre els processos migratoris que hi ha hagut a Catalunya amb exposicions permanents i temporals. Des del museu es pretén apropar la realitat de la vivència i experiència migratòria a la ciutadania.

 

Així, la sortida es farà el dimecres 30 de maig, a les 9 h des de l'Ateneu. L'activitat és gratuïta i està adreçada a la gent gran de la ciutat.

 

L'organització informa que les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia. Es podrà fer trucant al telèfon del Programa de la Gent Gran 935 808 888 extensió 2141, de 10 h a 14 h, o enviant un correu electrònic a neiradml@cerdanyola.cat.

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: