L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, durant una entrevista
L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, durant una entrevista | TOT Cerdanyola

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà (Compromís per Cerdanyola), ha respost aquest 28 de maig a la carta que va rebre, el 22 de maig, del Delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

 

En la carta, Millo demanava que “impedeixin posar llaços grocs als seus municipis”.

 

En la resposta, Escolà retreu a Millo “l'operatiu violent i del tot desproporcionat i injustificat”, que va ordenar “contra moltes persones que pacíficament van anar als col·legis electorals a exercir el seu dret a vot” durant el Referèndum de l'1 d'octubre. Pel que fa als llaços grocs col·locats en diferents punts del poble, afirma: “hem de garantir (…) que les veïnes i veïns d'una ciutat plural com Cerdanyola puguin expressar-se i manifestar les seves idees, i que l'espai públic de la nostra vila sigui un àmbit de llibertat, viu i de convivència en la diversitat, sense que ningú hagi d'amagar les seves opinions ni creences”.