Viena tanca l’establiment de l’estació de Sant Cugat

by | maig 28, 2018 | Sant Cugat

L'actual establiment

L'actual establiment | Arxiu TOT Sant Cugat

 

 

Viena tancarà el seu establiment de la plaça de Lluís Millet de Sant Cugat el pròxim 15 de juliol, segons ha confirmat l'empresa al TOT. El tancament del local, ubicat a la Casa Maristany de la plaça de l'estació, coincidirà amb l'obertura d'un nou restaurant de Viena a l'avinguda de les Corts Catalanes, a l'entrada de Sant Cugat per Cerdanyola.

 

D'aquesta manera, Viena continuarà amb tres locals a Sant Cugat: el xalet ubicat al Passeig de Ca n’Ametller, un altre xalet ubicat a la plaça del Xic i el nou establiment de l'avinguda de les Corts Catalanes que pren el relleu del de la Plaça Millet.

 

El Viena de la Casa Maristany de l'estació va ser el primer local de l'empresa sabadellenca a Sant Cugat, el 2007. Ara caldrà veure quin és el futur d'aquesta emblemàtica casa, construïda el 1927 per Josep Sala i Comas amb un estil francès amb porxo neoclàssic i galeria noucentista.

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: