Una línia d'adif
Una línia d'adif | Arxiu

 

 

Diferents municipis vallesans demanaran un tren semidirecte fins l’Aeroport del Prat. Així ho ha anunciat aquest dimarts 29 de maig l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, en la presentació del Pla de Projecció Internacional de Sabadell. Fins ara no hi ha connexió directe entre els municipis del Vallès Occidental i l’Aeroport del Prat de Llobregat. Per anar-hi cal fer transbordament a l’estació de Sants. 

 

Així, la comarca en qüestió demanarà, quan hi hagi govern efectiu de la Generalitat, que es pugui anar de forma semidirecta a l’aeroport del Prat, fins la T2. La proposta és que la línia s’aturi a les dues estacions de la Renfe a Terrassa, les tres de Sabadell, Barberà, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Barcelona-Sants i l’Aeroport.

 

“Tenim un accés insuficient a infraestructures internacionals com l’Aeroport. Demanarem un accés, un nou servei que no requereix de noves infraestructures sinó que serà un servei que gestiona la Generalitat i que tindria un cost moderat, reforçant les connexions comarcals amb l’esfera internacional”, ha dit Serracant.

 

Segons l’alcalde de Sabadell, la proposta està parlada a nivell comarcal, a nivell del que s’està debatent al Pla de Mobilitat del Vallès.