El Ple debatrà sobre les zones d'ombra a Cerdanyola
El Ple debatrà sobre les zones d'ombra a Cerdanyola | Artur Ribera

 

 

El Ple Municipal a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès del mes de maig, que se celebrarà el 31 de maig a les 19 h, tindrà, com a temes a debat, el suport als professors de l'IES El Palau, els escrits del president de la Generalitat Quim Torra i les zones d'ombra de la ciutat, entre altres.

 

L'apartat de les mocions presentades pels grups polítics serà, previsiblement, la part de Ple que més debat generi. El grup municipal de Compromís per Cerdanyola i ERC proposen que el plenari mostri la seva solidaritat amb el professorat i la comunitat educativa de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca, a més d'instar a la Fiscalia a què retiri les acusacions contra determinats professors del centre. Des del PDeCAT també presentaran una moció en el marc del suport al professorat investigat i la “deriva autoritària de l'Estat espanyol”.

 

Per una altra banda, també en referència a l'actualitat política i social a Catalunya, PSC, PP i Ciutadans presentaran una moció per condemnar actituds i comentaris divisius, excloents i de caire xenòfob. Tot plegat, fent referència als escrits i declaracions en xarxes socials i mitjans de comunicació del President de la Generalitat Quim Torra. També des de PP i Ciutadans, proposaran al Ple condemnar uns fets, succeïts el 7 de maig a la plaça Cívica de la UAB, i que descriuen com a intent d'atac a una carpa informativa de Joves de Societat Civil Catalana.