Una veïna intoxicada lleu pel fum d’un incendi a una cuina de Montflorit

by | maig 30, 2018 | Cerdanyola

 

El carrer Sentmenat onb van tenir lloc els fets

El carrer Sentmenat onb van tenir lloc els fets | G. Maps

 

 

Els Bombers de la Generalitat van actuar a Cerdanyola del Vallès, la matinada del 30 de maig, a una casa de Montflorit per un incendi en una cuina. El fum va provocar que una veïna fos evacuada a l'Hospital de Terrassa per una intoxicació lleu. 

 

El cos de Bombers va rebre l'avís a les 1.20 h de la matinada del 30 de maig. Un total de quatre dotacions es van desplaçar a la casa del carrer Sentmenat del barri de Montflorit. L'incendi va cremar la cuina i el fum va afectar la resta de l'habitatge. Els Serveis d'Emergència van traslladar la dona intoxicada lleu a l'Hospital de Terrassa. 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: