Una veïna intoxicada lleu pel fum d’un incendi a una cuina de Montflorit

by | maig 30, 2018 | Cerdanyola

 

El carrer Sentmenat onb van tenir lloc els fets

El carrer Sentmenat onb van tenir lloc els fets | G. Maps

 

 

Els Bombers de la Generalitat van actuar a Cerdanyola del Vallès, la matinada del 30 de maig, a una casa de Montflorit per un incendi en una cuina. El fum va provocar que una veïna fos evacuada a l'Hospital de Terrassa per una intoxicació lleu. 

 

El cos de Bombers va rebre l'avís a les 1.20 h de la matinada del 30 de maig. Un total de quatre dotacions es van desplaçar a la casa del carrer Sentmenat del barri de Montflorit. L'incendi va cremar la cuina i el fum va afectar la resta de l'habitatge. Els Serveis d'Emergència van traslladar la dona intoxicada lleu a l'Hospital de Terrassa. 

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: