Pujada de temperatures durant el cap de setmana

by | maig 31, 2018 | Méteo

 

 

Part del Camí Verd de Bellaterra

 

 

 

 

Amb l'arribada del mes de juny la calor s'intensifica i, ja des del dijous 31 de maig, es notarà una pujada de les temperatures respecte a l'inici de la setmana. Francesc Mauri preveu la possibilitat d'alguna nuvolada el dijous 31 a la tarda, però un ambient molt càlid tant el divendres com el dissabte. De cara a diumenge les temperatures es mantindran elevades, però existeix la possibilitat que arribin lleugers ruixats durant el migdia.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: