Ja és aquí la Quinzena de la Gent Gran

by | juny 3, 2018 | Societat

La Quinzena l'ha organitzat la Comissió de Participació de la Gent Gran

La Quinzena l'ha organitzat la Comissió de Participació de la Gent Gran | Tiago Muraro (Unsplash.com)

 

 

[programa al final]

 

Ja és aquí la Quinzena de la Gent Gran promoguda per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i que se celebrarà entre els dies 4 i 17 de juny de 2018. Aquesta iniciativa vol fomentar un estil de vida actiu entre la Tercera Edat de la ciutat per millorar la seva qualitat de vida. La Quinzena vol reflectir la diversitat d'interessos i característiques d'una ciutadania que busca crear espais per compartir i relacionar-se.

 

Des de l'Ajuntament posen especial èmfasi en el paper de la Comissió de Participació del Consell Municipal de la Gent Gran, una entitat especialment pensada per ells i que ha sigut l'encarregada d'organitzar aquesta quinzena.

 

Durant quinze dies, entre el 4 de juny i el 17, la ciutat acollirà diversos actes especialment pensats per als més grans de la ciutat. L'acte principal, però, se celebrarà el darrer dia d'aquesta quinzena: la plaça de l'Abat Oliba acollirà durant tot el matí l'exhibició de balls de country, ball en línia, sevillanes, sardanes, tai-chi, play-back i gimnàstica.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: