Moment de la presentació
Moment de la presentació | Cedida

 

CaixaBank i Microsoft han presentat el 4 de juny a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB )els premis WONNOW, una iniciativa que aposta pel talent i pretén impulsar la diversitat i la presència de dones a l’àmbit de la tecnologia i les ciències des de l’inici de la seva carrera professional. 

 

Les alumnes matriculades a l´últim curs d’estudis de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques de les 84 universitats espanyoles podran presentar la seva candidatura per a optar als premis. 

 

L’acte ha comptat amb la participació de Cristina González, directora comercial de CaixaBank a Barcelona Província, i Óscar Sanz Martín, director d’educació de Microsoft a Espanya; ha exercit com a amfitriona Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona.